Strogi standardi za nas, samo najbolje formule za vas.

Uz HASK možete biti sigurni kako je proizvod koji držite u rukama siguran za vaše zdravlje. Misija HASK-a je kreirati visokokvalitetne proizvode za njegu kose čiji je sastav pažljivo odabran, odnosno proizvodi ne sadrže štetne tvari kao što su sulfati, parabeni, ftalati, gluten i aluminij. Budući da ne postoje nedoumice oko sastava, možete potpuno sigurno i s povjerenjem koristiti HASK proizvode.

Oznaka HASK Clean Beauty ukazuje na to da proizvodi ne sadrže tvari i kemikalije protiv čijeg korištenja se zalažu mnoge industrije ljepote. Formula se pridržava standarda uspostavljenih od strane California Proposition 65 i Europske Unije.

Isto tako, HASK posjeduje Leaping Bunny certifikat, odnosno veliki je prijatelj životinja te njihovi proizvodi nisu testirani na njima kako bi se provjerila njihova sigurnost, učinak niti u bilo koje druge svrhe.

Zbog raznovrsne i široke ponude linija i proizvoda, možete pronaći točno ono što vaša kosa traži jer je svaka linija namijenjena za točno određen tip kose. Prepusti se HASK-u i zaboravi na brigu!

Lista neželjenih tvari uključuje: sulfate, parabene, ftalate, gluten, aluminij, formaldehide, BHT, BPA, cikloheksasiloksane, ciklotetrasiloksane, olovne acetate, talk, dietil ftalate, genetski modificirane tvari, 4-metilbenziliden kamfor, sve alkilfenol etoksilate, arbutin, karmin, metil klorid, NPE, paraformaldehid, kikirikijevo ulje, kvaternij-15, natrijev perborat, toluene, triklosane, ksilene, plastične mikrokuglice, više od 1300 kemikalija čije je osobno korištenje zabranila Europska Unija

Add to cart